ROBIN

Robin är den minsta grabben i familjen (-97). Han är den som älskar att vara ute i skog & natur. Väldigt jordnära kille, & drömmer sig gärna bort. Alltid glad för så lite. Men kan bli rysligt sur & tvär när något går honom emot. Sätter en massa olika måsten på sig själv. Vilket också präglar hans vardag. Men innerst inne är han en kille med hjärtat på rätta stället. Så när han har blivit lite äldre, så kommer han att förstå livets mening lite bättre.

Han började i ganska unga år att sparka fotboll. Men det blev ett evigt tjatande för att få honom till hans träningar. Så vi beslutade oss för att låta honom slippa. Meningen är ju inte att det ska vara bråk, för att utöva en sport. Utan det är ju något som han själv också måste tycka är kul. Annars blir det ju bara ett tvång.

Han har varit med i ishockey hallen, sen våra stora killar började med denna sporten. Så även den sporten provade vi med. Men han fullkomligt bara hatar allt vad som har med ishallar att göra :) Så efter 30 minuter på isen, & ett x antal harranger. Så var det bara att ge upp. Detta var heller inget för lille mannen *skrattar*.

Han är dock jätte förtjust i våra 3 hundar. Så han spatserar gärna med på alla de turer som han orkar att hänga med på. Men vi får nog snart skaffa oss ett par öron proppar. För han kan konsten att tjata *ler*. Om han är tyst 1 minut under hela turen. Så är det rekord :). Men han har ju så mycket funderingar runt & omkring livets alla meningar. Så vi är ju bara glada för att han frågar på. Hade ju varit hemskt att få reda på senare, att han inte vågat att fråga.

Ja, detta var lite om Robin. Men det kommer kanske att komma mer om honom sedan :). //Bettan